Udarnik iz Lozovika najnoviji član Podunavske okružne fudbalske lige

SMEDEREVO, 7. avgust 2023 – U Fudbalskom savezu Podunavskog okruga u Smederevu danas su, kako je i najavljeno, otvorene ponude pretendenata na još jedno upražnjeno mesto u Podunavskoj okružnoj ligi, nakon što je, posle Cerovca, od takmičenja odustala i Mladost iz Donje Livadice.  Najbolja ponuda bila je onu koju je dostavio FK Udarnik iz Lozovika, a kako nezvanično saznajemo u pitanju je iznos od 214.421 dinar.

Pored Lozovičana, ponude su dostavili i Bačinac – 151.500 dinara, smederevski Železničar -101.111 i Budućnost iz Male Krsne – 11.100 dinara. Iznose treba uzeti s rezervom, mada ne sumnjamo u naš izvor, ali su, kako je rečeno, dobijeni nezvanično, s obzirom da ih Savez po pravilu ne objavljuje.

Tako je sada poznato svih 16 klubova koji će se u prvenstvu, koje počinje za desetak dana, takmičiti u Podunavskoj okružnoj ligi. Pored Udarnika i prethodno Lunjevca, koji su do mesta u ovom rangu takmičenja došli najboljim ponudama na dva tendera za popunu, nadmetaće se još: Borac iz Ralje, Sloga iz Miloševca, Pobeda iz Goloboka, SASK iz Saraoraca, Mladi radnik iz Radinca, Omladinac iz Rakinca, Sloga iz Lugavčine, Podunavac Udovice, Železničar Kusadak, Crvena zvezda iz Suvodola, Mladost iz Novog Sela, Jasenica 2017  i Radnik iz Smederevske Palanke i Osipaonica.

Inače, lozovički Udarnik, koji je danas kao najbolji ponuđač došao do mesta u okružnom rangu, proteklu sezonu u Opštinskoj ligi Velika Plana završio je na četvrtom mestu, od šest timova, jer je Obilić iz Starog Sela, koji je bio sedmi učesnik, odustao od takmičenja.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!